H ατάκα του Μάρτινς για το... Champions League και το "στοίχημα"!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε σε όλους να καταλάβουν πόσο δύσκολο θεωρεί τον όμιλο του Europa League στον οποίο βρέθηκε ο Ολυμπιακός, παράλληλα όμως ξεκαθάρισε πως άλλο είναι το μεγάλο κόκκινο στοίχημα...

EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Υποχρέωσή μας να περάσουμε στην διοργάνωση, έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.

Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και έπρεπε να βρεθούμε στους ομίλους. Υποχρεώσή μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Ολυμπιακού, για να προσθέσει με νόημα για την κλήρωση που έφερε τους Πειραιώτες απέναντι σε Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ.

"Είναι ένας όμιλος Champions League. Πολύ δύσκολος όμιλος, όμως είμαστε προεοτοιμασμένοι και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όλα είναι πιθανά, η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και πολύ δύσκολη ομάδα, η Μπέτις είναι καλή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, την Ντουντελάνζ δεν τη γνωρίζω, αλλά θα την μάθω.

Αν προκριθούμε μετά όλα είναι πιθανά, πιστεύουμε στον εαυτό μας. Δεν ξεχνάμε πως το στοίχημα είναι ο τίτλος στην Ελλάδα που χάσαμε πέρσι''.

Την καλύτερη ατάκα πάντως την εκτόξευσε όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, με τον Πορτογάλο να δηλώνει: "Θα έχετε αρκετή δουλειά τις επόμενες ώρες..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK