Η ατάκα του Τσιμίκα για την ομοιότητα με τον Γεωργάτο

Ο Κώστας Τσιμίκας έθεσε ψηλά τον ευρωπαϊκό πήχη με τον Ολυμπιακό μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενώ χάρισε και ατάκα όταν ρωτήθηκε για την ομοιότητά του με τον Γεωργάτο ως αριστερό μπακ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Το σημαντικό για μας είναι ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους αντιπάλους και πόσο δυνατοί είναι. Κι εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα όπως και οι αντίπαλοι μας. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να περάσουμε τον όμιλο στο Europa League.

Στόχος είναι να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε όνειρα γιατί τότε τα πετυχαίνεις. Όταν δεν ονειρεύεσαι δεν πετυχαίνεις πράγματα. Μπορούμε να πάρουμε και το Γιουρόπα Λιγκ, γιατί όχι. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσιμίκας, με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, ενώ σε ερώτηση για το αν θυμίζει... Γεωργάτο κρατούσε αφοπλιστική ατάκα:

"Μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει τι κάνω σωστά και τι λάθος. Προσπαθώ να τα βελτιώνω, εκείνος με έφερε εδώ και μου έμαθε πράγματα. Τα έχω συνέχεια αυτό στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν του θυμίζω τον εαυτό μου. Κι οι δυο ήμασταν επιθετικοί μπακ. Θα τον ρωτήσω την άλλη φορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK