Η ευχή του Φουστέρ για τον νέο Ολυμπιακό πιάνει το σφυγμό των οπαδών

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ωστόσο ο μεγάλος φετινός του στόχος είναι η επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα και αυτό ακριβώς τόνισε και Νταβίντ Φουστέρ...

Η ευχή του Φουστέρ για τον νέο Ολυμπιακό πιάνει το σφυγμό των οπαδών
EUROKINISSI

Θα μπορούσε να τον αποκαλέσει κανείς και συλλέκτη τίτλων καθώς στα έξι χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα αλλά και 3 Κύπελλα με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους οπαδούς για τον τρομερό επαγγελματισμό και την απίστευτη αφοσίωση που έδειξε απέναντι στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Η αγάπη μάλιστα αυτή του Νταβίντ Φουστέρ για τους Πειραιώτες παραμένει δυνατή και άσβεστη και η έσχατη απόδειξη ήρθε αρκετές ώρες μετα το ματς με την Μπέρνλι και ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (σ.σ. ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής τον Λεβαδειακό), με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να γράφει στη σελίδα του στο Facebook:

"Καλή τύχη για τη νέα σεζόν, Ολυμπιακέ. Βρήκα αυτή τη φανέλα και ελπίζω πως όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πανηγυρίσουν ξανά το νταμπλ. Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!".

Ουσιαστικά, ο Φουστέρ επανέλαβε την... απαίτηση των φίλων του Ολυμπιακού δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League που είχαν φωνάξει "Πρωτάθλημα ξανά" για να ντοπάρουν τους παίκτες ενόψει της έναρξης της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK