Και Ολυμπιακό και τένις έβλεπε ταυτόχρονα ο Μαρτίνς;

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε από μπουθ τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν αλλά την ίδια ώρα στο λογαριασμό του στο Twitter έκανε ποστάρισμα για τίτλο στο... τένις!

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για τον Ολυμπιακό καθώς τον βρήκε να αποτυγχάνει σε όλους τους στόχους του (έχασε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, τελευταίος στον όμιλό του στο Champions League) και το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε και στις αλλαγές προπονητών στις οποίες προχώρησε μέσα στη σεζόν.

Πρώτα ο Χάσι, μετά ο Λεμονής, ακολούθησε ο Γκαρθία ενώ τελειώνει τη σεζόν με τον Χρήστο Κόντη σε ρόλο υπηρεσιακού και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ήδη υπογράψει ενόψει της νέας σεζόν, όντας στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό όπου "μελετάει" τους Πειραιώτες πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Στο πλαίσιο μάλιστα της ακτινογραφίας από την οποία περνάει τους πάντες στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε και στην Ήπειρο όπου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στους "Ζωσιμάδες" και από μπουθ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τους Κώστα Καραπαπά, Τάκη Αγραφιώτη και Μαρίνα Τσαλή (μεταφράστρια της ομάδας).

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους γηπεδούχους, έγινε ποστάρισμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter (πρώτο μετά από εκείνο όπου είχε επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες), το οποίο όμως δεν είχε κάποια σχέση με το παιχνίδι αλλά με... άλλο άθλημα!

"Συγχαρητήρια Ζοάο Σόουζα για τον ιστορικό στόχο που πέτυχες στο πορτογαλικό τένις", ανέφερε η σχετική ανάρτηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναφέρεται στον Ζοάο Σόουζα που λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει ο πρώτος Πορτογάλος που κατακτούσε τίτλο στο τένις επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο 29χρονος Σόουζα νίκησε με 6-4 , 6-4 τον Γάλλο Φράνς Τιαφό και κατέκτησε τίτλο στο "Estoril Open" με τον ίδιο τενίστα να έχει νικήσει μία ημέρα νωρίτερα σε τρία σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της διοργάνωσης!

Τώρα, το ερώτημα είναι ένα: ο τίτλος που κατέκτησε ο συμπατριώτης συνεπήρε τόσο τον Πέδρο Μαρτίνς ώστε να κάνει ποστάρισμα την ώρα του αγώνα του Ολυμπιακού ή μάλλον κάποιος άλλος είναι διαχειριστής στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter;

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK