Ναουέλ με συστατική επιστολή Βαλβέρδε και... Τουρέ!

Καλό μήνα με την απόκτηση του Ματίας Ναουέλ ευχήθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς και τον κόσμο της ομάδας! Πρόκειται για έναν 21χρονο διεθνή με τις Ελπίδες της Ισπανίας εξτρέμ, ο οποίος έχει ρίζες από την Αργεντινή και ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Διαβάστε το story.

Ναουέλ με συστατική επιστολή Βαλβέρδε και... Τουρέ!

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος άσος δεν είναι ένα από τα -πολλά- ονόματα που είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για μια ψαγμένη επιλογή αλά... Κάμπελ (και ο Κοσταρικανός σε ανάλογη ηλικία είχε έρθει ως δανεικός στον Πειραιά) με συστατική επιστολή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Πέρυσι αγωνίστηκε στη διάρκεια του β' γύρου με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (18 ματς, 5 γκολ) και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βάσκος τεχνικός ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της περίπτωσής του τους "ερυθρόλευκους", ενώ τους παρείχε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με την αξία και την προοπτική της συγκεκριμένης περίπτωσης. Έχει περάσει ως δανεικός για ενάμιση χρόνο και από τη Μπέτις (17 συμμετοχές).

Ο Ναουέλ με ύψος 1.75 και βάρος 65 κιλά, θεωρείται "αέρινος" εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο "φτερά" της επίθεσης. Θα ανακοινωθεί επίσημα στη διάρκεια της ημέρας (Σάββατο 1/9) μαζί με τον 25χρονο πορτιέρε Ζοσέ Σα, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν τον Ναουέλ ως "έξυπνη βόμβα", παρότι δεν είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός παίκτης στο ευρύ κοινό. Εκτιμούν ότι διαθέτει το πακέτο για να λάμψει τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό και τον προτίμησαν από άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, για όσους έχουν αγωνία, το αργότερο έως τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί επίσημα και η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός σταρ, ο οποίος επιστρέφει στα παλιά λημέρια μετά από 12 χρόνια ως ελεύθερος μπορεί να υπογράψει ακόμη και τη Δευτέρα για να δηλωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στη λίστα της UEFA και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Σήμερα έπρεπε να κλείσουν άλλες πιο άμεσες εκκρεμότητες οπότε ο Γιάγια θα φορέσει ξανά επισήμως τα ερυθρόλευκα εντός των προσεχών ωρών, ενώ όπως αναφέρουν στην Αγγλία έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK