O Σέλουκ μίλησε για τα 50 εκατ. ευρώ και τη στεναχώρια του Ιβάν

Σε ρώσικη ιστοσελίδα έδωσε συνέντευξη ο περιβόητος ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ. Ο πολυμήχανος μάνατζερ που αρέσκεται στο να... ανακατεύει πράγματα μίλησε για τη συμφωνία του πελάτη του με τον Ολυμπιακό, τα 50.000.000 ευρώ που αρνήθηκε και την λύπη του Ιβάν Σαββίδη.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ντιμίτρι Σέλουκ, μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τους δημοσιογράφους, ώστε να του δίνουν βήμα να μιλήσει. Δεν χρειάζεται καν ερωτήσεις...

Ο ατζέντης που είναι μαέστρος στο να δημιουργεί θέματα και κόντρες, μιλώντας στο ρώσικο σάιτ "sport24.ru" τα είπε... όλα για τη μετακίνηση του Ιβοριανού πελάτη του στον Ολυμπιακό, ανακατεύοντας στην κουβέντα ένα ποσό ύψους 50.000.000 ευρώ, όπως επίσης τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σέλουκ, λοιπόν, είπε πως ο Τουρέ αρνήθηκε μεταξύ των προτάσεων που είχε και μία που θα του απέφερε 50.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας: " Είχαμε αρκετές προσφορές και μάλιστα μια εξ αυτών έφτανε στα 50.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, όμως, ο Τουρέ βάζει οικογενειακούς λόγους πάνω από τα χρήματα..."

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στις δηλώσεις του συμπεριέλαβε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, αναφέροντας τα εξής: " Ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με τον Γιάγια και πιστεύω ότι έχει στεναχωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς θα κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος."

Αυτός είναι ο Ντιμίτρι Σέλουκ, δεν θα τον μάθουμε σήμερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK