Οι Ιταλοί αποκάλυψαν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Τουρέ

Tην ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού αδημονούν για την ανακοίνωση του deal του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ, οι Ιταλοί έδωσαν στη δημοσιότητα τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει!

Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) ΑP IMAGES

Έναν μόλις χρόνο φόρεσε τα ερυθρόλευκα (2005-06) πριν κατακτήσει την Ευρώπη με τη φανέλα της Μονακό, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, όμως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για τους φίλους του Ολυμπιακού να βάλουν στις καρδιές τους τον Γιάγια Τουρέ και να ευελπιστούν πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Ο ίδιος ο Ιβοριανός άσος είχε δώσει την υπόσχεση πριν μερικά χρόνια πως το φινάλε της καριέρας του θα τον έβρισκε στο "Καραϊσκάκης" με τη φανέλα της ομάδας που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα δείχνουν πως θα τηρήσει αυτή την υπόσχεση.

Manchester City's Yaya Toure celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City's Yaya Toure celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 35χρονο άσο, ο οποίος έχει περάσει και από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο για λογαριασμό τους, και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει για Τουρέ καθώς υπάρχει και το κρίσιμο ματς με την Μπέρνλι στο Europa League μπροστά του, ωστόσο οι Ιταλοί δημοσιογράφοι προχώρησαν το θέμα ένα βήμα πιο πέρα, βγάζοντας είδηση για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας.

Οι Ιταλοί αποκάλυψαν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Τουρέ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο Τουρέ, ο οποίος είναι και κάτοχος βρετανικού (άρα κοινοτικού) διαβατηρίου, είναι έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό με ετήσιες "καθαρές" αποδοχές στα 2.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK