"Πλήρωσε" την ανταρσία ο Τζούρτζεβιτς

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αγνόησε τις οδηγίες του πάγκου και εκτέλεσε εκείνος το πέναλτι στο Περιστέρι αντί του Ανσαριφάρντ, γεγονός που έφερε βαριά χρηματική "καμπάνα" στον Σέρβο!

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε αποκαρδιωτική εικόνα στο Περιστέρι και άφησε κόντρα στον Ατρόμητο άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου (2-2) όμως πέρα από το άσχημο αποτέλεσμα ένα γεγονός που "ξενέρωσε" τους οπαδούς του ήταν η εικόνα "διάλυσης" στο 90ο λεπτό.

Τότε που ο Ζιλέ κέρδισε πέναλτι και ο Ανσαριφάρντ πήγε να πάρει τη μπάλα για να το εκτελέσει όμως τον πρόλαβε ο Τζούρτζεβιτς και αψηφώντας τις οδηγίες που υπήρχαν από τον πάγκο για να το χτυπήσει ο Ιρανός, ήταν εκείνος που έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η συνέχεια γνωστή: ο Σέρβος νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, λες και υπήρχε κάποια καρμική τιμωρία του, για να έρθει ως "από μηχανής Θεός" ο Χατζησαφί για να πάρει το... ριμπάουντ στην εξέλιξη της φάσης και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ανεξάρτητα πάντως από την κατάληξη του πέναλτι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την κίνηση του Τζούρτζεβιτς, αλλά "τα πήραν μαζί του", έχοντας μάλιστα υπόψη πως δεν είναι η πρώτη φορά που "ξεφεύγει" εντός γηπέδου ως προς τη συμπεριφορά του.

Όσο για την αντίδραση της ΠΑΕ; Αυτή δεν άργησε να έρθει αφού με τη συμπλήρωση δύο 24ώρων πάρθηκε η απόφαση για την τιμωρία του παίκτη με βαρύ χρηματικό πρόστιμο από τη στιγμή που "η εντολή ήταν να χτυπήσει άλλος παίκτης το πέναλτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK