Το πέναλτι του ΠΑΟΚ πυροδότησε... ποστάρισμα από Καραπαπά!

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ κόντρα στον Αστέρα με αμφισβητούμενο πέναλτι και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς "χτύπησε" μέσω των social media. Με δύο μόνο λέξεις...

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ούτε 90 λεπτά δεν χρειάστηκαν για να αρχίσει η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα. Για να είμαστε ακριβείς μία αγωνιστική ώρα ήταν αρκετή!

Αναφερόμαστε στη φάση του 57ου λεπτού στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Πρίγιοβιτς να κερδίζει πέναλτι στην περιοχή του Αστέρα πέφτοντας πάνω στα χέρια του γκολκίπερ Παπαδόπουλου που είχε βγει για να του κλείσει το οπτικό πεδίο και τους παίκτες των Αρκάδων να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή.

Αυτή όμως δεν άλλαξε, ο Σέρβος στράικερ βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα και λίγο μετά ήρθε και το ερυθρόλευκο σχόλιο για την επίμαχη φάση μέσω του Κώστα Καραπαπά.

"Καλή χρονιά", ήταν οι δύο μόνο λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας προφανώς να καυτηριάσει το πέναλτι που κέρδισε ο "Δικέφαλος του Βορρά" στην πρεμιέρα της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK