Ο διπλός ρόλος του Λουτσιάνο στο Αγρίνιο έχει στόχο το... κέρδος

Με μάτι που κόβει και... απόχη στα χέρια για να "ψαρεύει λαβράκια" από τη θάλασσα της Λατινικής Αμερικής, ο Λουτσιάνο έπιασε δουλειά στον Παναιτωλικό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λουτσιάνο EUROKINISSI

Πρωτίστως ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ήθελε να γίνει προπονητής. Το προσπάθησε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Τελευταία δουλειά του ήταν στην Ξάνθη ως μέλος του τεχνικού τιμ του Μίλαν Ράσταβατς. Αποχώρησε όμως στις αρχές του χρόνου. Μέχρι σήμερα τη στιγμή που ο Παναιτωλικός τον έβαλε στο δικό του στελεχιακό δυναμικό.

Όχι για να κάνει τον προπονητή, αλλά για να προσφέρει γνώση και εμπειρία. Δεν θα γυμνάζει, θα συμβουλεύει, αφού ανέλαβε την εποπτεία των τμημάτων υποδομής με στόχο την πρόοδο των πολλών παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα.

Ταυτόχρονα θα είναι και ο αρχισκάουτ των Αγρινιωτών. Η αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι πλούσια και το υλικό ανεκμετάλλευτο. Ο Λουτσιάνο γνωρίζει τα κατατόπια, πού να κοιτάξει, ποιους να προτείνει. Αν του βγουν οι επιλογές, ποιος στη χάρη του Παναιτωλικού. Γιατί θα έχει να στέκεται στην κατηγορία και να μοσχοπουλάει, όποτε κριθεί αναγκαίο. Εγχώρια (από τις ακαδημίες) και ξένα (από μεταγραφές) ποδοσφαιρικά προϊόντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK