Έχει βγάλει εισιτήρια και φεύγει σήμερα ο Μολέδο!

Μολονότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ακόμη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιντερνασιονάλ - Μολέδο, ο Βραζιλιάνος αναχωρεί σήμερα για την πατρίδα του. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα τελευταία δεδομένα της διαπραγμάτευσης από το Contra.gr.

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI

Η νέα (ολοήμερη) διαπραγμάτευση που ξεκίνησε από την Πέμπτη (18/1) ο Παναθηναϊκός με την Ιντερνασιονάλ (μετά το "ναυάγιο" με τον ΠΑΟΚ) για την πώληση του Ροντρίγο Μολέδο από τώρα, δεν έχει βγάλει ακόμη "λευκό καπνό", ωστόσο, ο Βραζιλιάνος στόπερ ετοιμάζεται για να γυρίσει στην πατρίδα του εντός της ημέρας!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τουContra.gr, ο Μολέδο έχει βγάλει από την Πέμπτη εισιτήρια επιστροφής για τη Βραζιλία, με τελικό προορισμό του Πόρτο Αλέγκρε κι όπως έλεγε στην προπόνηση της ίδιας μέρας προς τους ανθρώπους της ομάδας "…θα φύγω και θα γυρίσω σε λίγες ημέρες για να μαζέψω τα πράγματά μου". Και το ζήτημα είναι πως ουδείς μπορεί να τον… εμποδίσει έτσι όπως είναι τα πράγματα, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δώσει εντολή στον δικηγόρο του για να καταθέσει προσφυγή!

Την ίδια ώρα πάντως, η συζήτηση του Παναθηναϊκού με τον παίκτη (παρουσία του δικηγόρου του που είχε έρθει στην Αθήνα) και κυρίως με την "Ίντερ", δεν έχει οδηγήσει ακόμη σε συμφωνία. Οι Βραζιλιάνοι ανέβασαν τη δική τους προσφορά από τις 100.000 ευρώ, στις 150.000 ευρώ, χωρίς να δείχνουν διάθεση να καλύψουν μέρος ή και όλη την οφειλή (όπως τους ζητήθηκε) του Παναθηναϊκού προς τον ποδοσφαιριστή (144.000 ευρώ).

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει 300.000 ευρώcashαπό τους Βραζιλιάνους και είναι σε συζήτηση με τον Μολέδο για τον τρόπο αποπληρωμής των δεδουλευμένων του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη συμφωνία, αφού η πλευρά του παίκτη, προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί και σε όσο το δυνατόν λιγότερες δόσεις.

Η διαπραγμάτευση είναι πλέον σε πολύ οριακό σημείο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK