Για αντιπαναθηναϊκό μένος κατηγορεί τον Αλαφούζο ο Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την... αναγκαστική μετακόμιση στο ΟΑΚΑ δεν έμεινε αναπάντητη από τον Ερασιτέχνη, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση. Διαβάστε αναλυτικά.

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με την οποία γνωστοποίησε πως η ομάδα θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τη νέα σεζόν αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Ερασιτέχνη, ήρθε δυναμική απάντηση.

Αυτό έγινε μέσω διαρροής, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να αναφέρουν τα εξής: "Το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται...

Τώρα προτιμάνε να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ό,τι αυτά που χρωστάνε στον -απο εκείνους- στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και εκεί κανόνισαν καμιά 100αρια άτοκες δόσεις)...

Είτε, πάντως, Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ, είτε Ριζούπολη δηλώσουν ως έδρα, εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο... Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί.

Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊροτζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK