Η συμφωνία με την Ντόρτμουντ που... άργησε 2,5 μήνες

Από τη μία η επιμονή του Νίκου Νταμπίζα και από την άλλη η υπομονή του Γιώργου Δώνη φέρνουν στον Παναθηναϊκό τον Αργύρη Καμπετσή. Τον έναν εκ των δύο φορ που θα ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης του "τριφυλλιού".

Η συμφωνία με την Ντόρτμουντ που... άργησε 2,5 μήνες

Δούλεψε πολύ ο Παναθηναϊκός την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, δεν την εγκατάλειψαν ακόμη κι όταν φάνηκε να "κολλάει", επέμεινε πολύ, εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια και δέκα ημέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να την τελειώσει.

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν στο Ευαγγέλιο διαβάσατε για την πρώτη απόπειρα των "πρασίνων" να επαναπατρίσουν τον 19χρονο επιθετικό. Έναν 19χρονο επιθετικό, διεθνή με τις μικρές εθνικές, που πέρυσι έφυγε για την Ντόρτμουντ αφήνοντας (στα κρύα του λουτρού) τον Ολυμπιακό πριν καν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Προτού καν κλείσει ο προπονητής (Δώνης), ο νεαρός φορ ήταν από τις βασικές προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα δεδομένων των μεταγραφικών περιορισμών που δεν επιτρέπουν στον Παναθηναϊκό ανοίγματα και περισσότερες από μία συμφωνίες με ποδοσφαιριστές +24 ετών.

Ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" δεν πτοήθηκε όσες αναποδιές κι αν συνάντησε και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Δώνη κράτησαν στον "αφρό" την υπόθεση. Ούτως ή άλλως στην Μπορούσια, απ' όταν έφυγε ο Μίσλινταντ (αυτός που τον πήγε στη Γερμανία) δεν υπολόγιζαν στον Καμπετσή κι έψαχναν τη φόρμουλα να τον παραχωρήσουν. Αφού χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να κερδίσουν και άλλη συμφέρουσα πρόταση δεν βρήκαν στην αγορά, ενέδωσαν στην πράσινη πίεση και συναίνεσαν να φύγει ο μικρός μ' ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει (ίσως και να ξεπερνάει) το 20%.

Φυσικά ο Καμπετσής δεν θα προλάβει την εκτός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, αφού ακόμη δεν έχει υπογράψει. Στην ακριτική πόλη η αποστολή των "πρασίνων" θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ που θα προσγειωθεί στην Χρυσούπολη.

Μέχρι τότε ευελπιστούν στον Παναθηναϊκό να έχουν διευθετήσει το ζήτημα με τον βασικό φορ, το "ακριβό" 9άρι, τον παίκτη - σημείο αναφοράς στην 11άδα. Ίσως είναι μια υπόθεση που τραβήξει ως το φινάλε του μεταγραφικού παραθύρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK