Καρφιά Ουζουνίδη για την διαιτησία

Πικραμένος με το τελικό αποτέλεσμα του Αθηναϊκού ντέρμπι φάνηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που έκανε λόγο για... ασέβεια προς τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Που χρέωσε τις κακές, κατά την άποψη του, αποφάσεις.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως η αποβολή του Ινσούα στο 34ο λεπτό, "έκοψε" τα πόδια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εκεί στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στην NOVA μετά το τέλος του αγώνα, αφήνοντας αιχμές για το πως αντιμετωπίζονται οι "πράσινοι" τα τελευταία χρόνια:

"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και θέλαμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ για να πάρουμε τον έλεγχο του ματς και να δημιουργήσουμε πίεση. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι και σε μια κλασική κίνηση του Αραούχο, δεχτήκαμε γκολ. Νομίζω ότι από εκεί και πέρα χάλασε τελείως ο αγώνας.

Τα τελευταία χρόνια δε μας έχει κανείς σε υπόληψη σαν Παναθηναϊκό, όμως όταν γίνεται χαμός το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν γκρίνιες από δω, γκρίνιες από εκεί, συνεχείς φωνές για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να μη δίνουν δικαιώματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK