Νέο ραντεβού για το μέλλον του Λουτσιάνο

Η πρώτη επαφή της Δευτέρας ανάμεσα στον μάνατζερ του Βραζιλιάνου και τον Κωνσταντίνου για τα οφειλόμενα του… Οκτώβρη, η νέα συζήτηση για το καλοκαίρι και το πολύ πιθανό "διαζύγιο" και η δεδομένη, πολύ "δύσκολη" διαπραγμάτευση. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Νέο ραντεβού για το μέλλον του Λουτσιάνο

Η άφιξη στην Αθήνα του εκπροσώπου του Λουτσιάνο Νέβες, Ντανίλο Σίλβα (συνεργάτης του βραζιλιάνικου γραφείου στο οποίο ανήκει ο 24χρονος άσος), άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση γύρω απ’ την εργασιακή σχέση και το μέλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του "Λούτσι" συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/3) με τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο του "τριφυλλιού" Βασίλη Κωνσταντίνου, προκειμένου να συζητήσουν -πρώτα απ’ όλα- τo σοβαρό ζήτημα των οφειλόμενων που υπάρχουν στο πρόσωπό του.

Ο Λουτσιάνο ήταν ο μοναδικός παίκτης απ’ το σημερινό ρόστερ των "πράσινων" στον οποίο δεν εξοφλήθηκε η δόση Οκτωβρίου, κατά τις πληρωμές που έγιναν τις πρώτες ημέρες του Μάρτη. Κι αυτό από ορισμένους εκλήφθηκε κι ως μία "κίνηση" πίεσης απ’ την πλευρά της διοίκησης, προκειμένου ουσιαστικά να εξωθήσει τον παίκτη σε μία διαδικασία αποχώρησης απ’ την ομάδα, απ’ τη στιγμή που η υπέρ-μνημονιακή πολιτική της διοίκησης Αλαφούζου, δεν μπορεί να "σηκώσει" πλέον το υψηλό συμβόλαιο του Λατίνου επιθετικού.

Στην ερώτηση του ατζέντη για το πότε θα πληρωθεί ο πελάτης του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε πως κάτι τέτοιο είναι… προγραμματισμένο να συμβεί σύντομα, ενώ παράλληλα έγινε και μία πρώτη, "επιδερμική" κουβέντα για ένα πιθανό "διαζύγιο" των δύο πλευρών το καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν εντός της Τρίτης (13/3), προκειμένου να συζητήσουν πολύ πιο αναλυτικά το δεύτερο σκέλος (λύση συνεργασίας) και να μπουν σε μία πολύ πιο συγκεκριμένη κουβέντα πάνω σε αριθμούς και στο τι θα ήθελε ο παίκτης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πριν από περίπου ενάμισι μήνα, όταν μεταφέρθηκε απ’ το σημερινό διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αντίστοιχο "αίτημα" προς την πλευρά του Λουτσιάνο για να χωρίσουν τους δρόμους τους (αντί ενός ποσού 300.000 ευρώ σε δόσεις), οι ατζέντηδες του Λουτσιάνο είχαν ξεκαθαρίσει πως θα συζητούσαν ενδεχόμενο "χωρισμό", μόνο εάν ο πελάτης τους αποζημιωνόταν με ένα ποσό που θα άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ. Δηλαδή το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και ένα μεγάλο μέρος απ’ το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η (επόμενη) κουβέντα της Τρίτης και αν θα μπορέσει να υπάρξει σημείο προσέγγισης. Ο παίκτης πάντως, βλέποντας πως δεν υπάρχει προοπτική για τον ίδιο, είναι διατεθειμένος να συζητήσει ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας του. Μόνο που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι "εύκολος" διαπραγματευτής. Και η όλη ιστορία θα έχει ακόμη πολλά "επεισόδια"…

News 24/7

24MEDIA NETWORK