Ο Άλτμαν έλειπε αλλά πήρε αφιέρωση από όλους τους συμπαίκτες του

Ο Όμρι Άλτμαν τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό του έστειλαν "ξεκάθάρο" μήνυμα στον αγώνα με τον Αστέρα (PHOTOS).

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την περασμένη Κυριακή ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία παλικαρίσια ισοπαλία στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1) αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες για μισή ώρα, με τη χαρά των παικτών και του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη να μετριάζεται κάπως στο φινάλε ελέω του τραυματισμού του Όμρι Άλτμαν.

Ο μεσοεπιθετικός των "πρασίνων" ήταν άτυχος αφού σε μία από τις τελευταίες στιγμές του ματς τραυματίστηκε σοβαρά, με τη διάγνωση να δείχνει ρήξη πρόσθιου χιαστού και την επιστροφή του στα γήπεδα να αναμένεται σε περίπου έξι μήνες.

Αυτό πάντως δεν κάνει τον παίκτη να χάνει την αισιοδοξία του και ξεκίνησε ήδη την... ανηφορική διαδρομή προς την επάνοδο, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου πήρε και δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Δράστες" οι συμπαίκτες του, που όταν έκατσαν όλοι μαζί για την ομαδική φωτογράφιση έδειξαν προς τους φωτογραφικούς φακούς και τις τηλεοπτικές κάμερες μία φανέλα του "τριφυλλιού" που έγραφε: "Όμρι γρήγορα κοντά μας".

Μία αφιέρωση αποκλειστικά και μόνο στον μεγάλο άτυχο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK