Ο Γουακάσο "έβγαλε στη σέντρα" τον Παναθηναϊκό

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο καυτηρίασε σε ΜΜΕ της πατρίδας του την οικονομική ασυνέπεια του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε ότι θα φύγει σύντομα από τους "πράσινους"!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί πως σε ενδεχόμενη πώληση του Μουμπάρακ Γουακάσο θα βάλει χρήματα στα ταμεία του όμως την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Γκάνας " footballmadeinghana" όπου ούτε λίγο ούτε πολύ "έβγαλε στη σέντρα" την ομάδα επικαλούμενος οικονομική ασυνέπεια από την πλευρά τους.

Υποστηρίζει πως έφτασε στο σημείο να πληρώνει μόνος του το ενοίκιο από τη στιγμή που άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του ενώ εξέφρασε την άποψη πως σύντομα θα λυθεί το συμβόλαιό του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν το σύλλογο.

"Πριν πάω στον Παναθηναϊκό μίλησα με τον Εσιέν, ο οποίος μου είπε ότι η ομάδα είχε μερικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας με καθησύχασαν ότι θα πληρωθώ και για αυτό υπέγραψα στην ομάδα.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλά, μέχρι που ξεκίνησαν να μην πληρώνουν το μισθό μου και έπρεπε να ξεκινήσω να πληρώνω μόνος μου το ενοίκιο, κάτι που υποτίθεται ότι έπρεπε η ομάδα να πληρώσει.

Αυτό συσσωρεύθηκε και γι' αυτό έπρεπε να φύγω δανεικός και δεν νομίζω να γυρίσω πίσω. Το συμβόλαιό μου θα λυθεί και θα είμαι σε νέα ομάδα σύντομα", υποστήριξε ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι η οφειλή προς τον παίκτη από το πρώτο εξάμηνο του συμβολαίου του είναι πολύ μικρή και έτσι και αλλιώς προγραμματισμένο να διευθετηθεί άμεσα. Στο δεύτερο εξάμηνο έτσι και αλλιώς πληρώθηκε από την Γρανάδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι το συνολικό ποσό της οφειλής δεν είναι τέτοιο που να προκαλεί τον κίνδυνο προσφυγής. Σε ότι αφορά τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, προβάδισμα έχει η Στόουκ η οποία σκέφτεται να προσφέρει 1,2εκ ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK