Παραδοχή Ουζουνίδη: "Δεν θα μείνουμε πολλοί του χρόνου"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας σε ότι αφορά την κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός κατά την εφετινή σεζόν. Γιατί ο Εβρίτης τεχνικός παρουσιάστηκε απόλυτα απαισιόδοξος.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Το έχει πάρει απόφαση ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μ' αυτά και μ' αυτά στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καμία ελπίδα να μείνει και του χρόνου στους "πράσινους".

Ο Εβρίτης τεχνικός πιστεύει μάλιστα ότι το ίδιο θα γίνει και με τους περισσότερους παίκτες του.

Πώς να του δώσεις πάντως άδικο; Ιδού κάποιες από τις δηλώσεις του στην Nova: "Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν θα μείνουμε πολλοί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια συνεργασία. Πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Δεν νομίζω αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή πρέπει να δούμε το καλύτερο για εμάς. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.

Με ικανοποιεί το ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Όταν όμως ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν θα μένανε πολλοί στην ομάδα με την κατάσταση αυτήν. Θέλεις και άλλα πράγματα όμως πέραν της αναγνώρισης. Έναν μήνα πριν τελείωσε το πρωτάθλημα δεν θα ήταν έντιμο να φύγω. Θέλω να τελείωσε αυτή την στιγμή αυτή η κουβέντα. Για αρχή να περάσει αυτός ο μήνας όσο πιο ανώδυνα γίνεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK