Τι ισχύει με Χαλκιαδάκη και ΠΑΟ

Θα επιστρέψει ο Μηνάς Χαλκιαδάκης στον τόπο του... εγκλήματος για να ξαναφορέσει το "τριφύλλι" στο στήθος, παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία μετά το πέρασμά του από την "πράσινη" Κ20; Το Contra.gr έχεις όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το θέμα του Παναθηναϊκού με τον 23χρονο φορ.

Τι ισχύει με Χαλκιαδάκη και ΠΑΟ
EUROKINISSI

Βρέθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, πήγε στην Κύπρο, έπαιξε για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τώρα το όνομά του ακούγεται εντόνως για τους "πράσινους". Ο ίδιος θέλει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή και να εξαργυρώσει την εξαιρετική χρονιά που έκανε με την ομάδα των Χανίων στη Football League, αλλά το όλο θέμα δεν είναι τόσο τελειωμένο όσο το παρουσιάζουν διάφορα δημοσιεύματα.

Μιλάμε για τον Μηνά Χαλκιαδάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες φιγουράρει στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών αποκτημάτων του τριφυλλιού. Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή έχει να κάνει με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν.

Είχε περάσει από την Κ20 του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κατάφερε να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο. Πήγε στην Κύπρο, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας και κατέληξε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό όπου τη σεζόν που μόλις τελείωσε έκανε την καλύτερη χρονιά του με 9 γκολ σε 24 εμφανίσεις.

Ο 23χρονος επιθετικός ακούγεται για διάφορες ομάδες της Super League. Κάποιες φήμες τον ήθελαν και στο στόχαστρο του ΟΦΗ. Ωστόσο, για τον Παναθηναϊκό του μεταγραφικού περιορισμού φαντάζει μία πολύ καλή περίπτωση.

Συμφωνία, βέβαια, δεν υπάρχει. Ο παίκτης δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική επαφή με τους "πράσινους" ούτε έχει μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα. Προφανώς και θέλει να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά περιμένει. Η αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό τον έχουν τσεκάρει, τον θέλουν, αλλά οι τελική έκβαση των πραγμάτων θα έρθει όταν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή. Εξάλλου, ο Δώνης θα είναι αυτός που θα δώσει την τελική έγκριση όχι μόνο για το θέμα του Μηνά Χαλκιαδάκη, αλλά για τις μεταγραφές γενικότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK