Με τόσα παίρνεις Μασούρα!

Πόσα χρήματα αξιώνει ο Πανιώνιος για να δώσει το "ok" στο Γιώργο Μασούρα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του; Τα οικονομικά στην Πλατεία δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους και ο 24χρονος αποτελεί "σωσίβιο" για να ανασάνουν τα "κυανέρυθρα" ταμεία.

Με τόσα παίρνεις Μασούρα!

Ένα από τα πιο "hot" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου.

Ο 24χρονος winger μετρά φέτος 38 συμμετοχές, επτά γκολ, μία ασίστ και καιρό τώρα η περίπτωσή του φέρεται να φιγουράρει ψηλά στις λίστες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Όπως λένε άλλωστε από το περιβάλλον του παίκτη: " Αν θες να λες πως πας να πάρεις ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα, τότε πρέπει να πας για τον Μασούρα! "

Πόσο όμως μπορεί να κοστίσει η περίπτωση Γιώργου Μασούρα στην επιχείρηση "σκούπα" των μεγάλων της Σούπερ Λιγκ;

Στον Πανιώνιο, επειδή τα... πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια, δεν δείχνουν καμία διάθεση να "σκοτώσουν" τον 24χρονο όσο όσο παίρνοντας μία προσωρινή "ανάσα". Υπάρχει όλη η καλή διάθεση, ώστε ο Μασούρας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αλλά το σωστό αντίτιμο.

Το ποσό εκκίνησης στις διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται μέχρι το 2019 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, έχει καθοριστεί στις 700.000 ευρώ!

Οι "ψαγμένοι" σε τέτοιες υποθέσεις, πάντως, δεν αποκλείουν ότι ο Πανιώνιος και μ' ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ θα είναι ευχαριστημένος, καθώς το τοπίο είναι θολό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά με την αστάθεια στο θέμα των τηλεοπτικών.

Επίσης, καμία από τις τρεις μεγάλες ομάδες δεν έχει κάνει το αποφασιστικότερο των βημάτων για να δείξει πως θέλει περισσότερο τον παίκτη. Τα πάντα κινούνται σε φιλολογικό επίπεδο λένε στην Πλατεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK