Τελευταία προσπάθεια για Μαρτίνες ο Πανιώνιος

Δεν αφήνει την υπόθεση του Νικολά Μαρτίνες ο Πανιώνιος, αν και οι πιθανότητες δεν είναι αυτήν την ώρα με το μέρος του Ιστορικού. Τι προγραμμάτισε ο Αργεντινός χαφ για το μέλλον του.

Τελευταία προσπάθεια για Μαρτίνες ο Πανιώνιος
martinez EUROKINISSI

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωση συναντά μεγάλες δυσκολίες, ο Πανιώνιος προσπαθεί, με νύχια και με δόντια είναι η αλήθεια, να κρατήσει ανοιχτό το παράθυρο για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός μέσος προγραμμάτισε ραντεβού με τη διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού (πιθανότατα θα γίνει την προσεχή Τρίτη) για να διαπιστώσει τι ακριβώς μπορεί να γίνει με την περίπτωσή του.

Δεν είναι εύκολο βέβαια. Ο άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν ακόμη στον Ολυμπιακό, δεν είναι απολύτως βασική επιλογή (μετράει μόλις δύο 90λεπτες συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα) και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι στον Πανιώνιο θα παίζει περισσότερο.

Από την πλευρά του ο Ιστορικός τηρεί στάση αναμονής έχοντας βέβαια και εναλλακτικές επιλογές για τη θέση έτσι ώστε να μην μείνει ξεκρέμαστος. Ετσι και αλλιώς ο Πανιώνιος θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες τις μεταγραφές του Οφκίρ και του Τασουλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK