H νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ είχε μέσα πολύ... Twitter!

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την απόκτησή του Αλίν Τόσκα από την Μπέτις, ωστόσο πριν το κάνει φρόντισε να δώσει...ίντριγκα στη μεταγραφή, δημοσιεύοντας διαδικτυακό διάλογο με τους Σεβιγιάνους!

Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) EUROKINISSI

Τρεις ημέρες μετά το σπουδαίο 1-1 που απέσπασε στο "Λουζ" της Λισσαβώνας κόντρα στην Μπενφίκα και μία ημέρα πριν ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος (υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα) ο ΠΑΟΚ φρόντισε να "ανεβάσει" ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του, με μία μεταγραφή.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Αλίν Τόσκα, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Ρουμάνου μπακ (προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας ως μπακ-απ του Βιεϊρίνια) με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μπέτις, έχοντας οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως 14 λεπτά πριν έρθει η επίσημη ανακοίνωση μέσω του Twitter του ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα και ένας διάλογος μεταξύ του διαχειριστή του λογαριασμού της ελληνικής ομάδας και εκείνων των Ανδαλουσιανών.

"Αγαπητή Ρεάλ χρειαζόμαστε έναν αριστερό μπακ και το ποδοσφαιρικό μας τμήμα μας πρότεινε τον Αλίν Τόσκα. Ποιες είναι οι σκέψεις σας", ήταν το ερώτημα που έθεσαν οι "ασπρόμαυροι", με την απάντηση να είναι άμεση εκ μέρους της Μπέτις στον αντίστοιχο λογαριασμό.

"Είναι μία πολύ καλή επιλογή! Μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαιο μαζί του ως δανεικό". Όπως και έγινε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK