Η "βόμβα" του Σαββίδη περίμενε το... νοκ-άουτ στη Βασιλεία!

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε προαναγγείλει μέσω social media πως... σκάει βόμβα στην Τούμπα και αποδείχθηκε πως το post του είχε νόημα, αφού μερικές ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον νούμερο ένα μεταγραφικό του στόχο από την αρχή του καλοκαιριού.

Η "βόμβα" του Σαββίδη περίμενε το... νοκ-άουτ στη Βασιλεία!

O Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν ο διακαής πόθος της οικογένειας Σαββίδη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σουηδός χαφ θα ντυθεί στ' ασπρόμαυρα εντός των επόμενων ωρών!

Μαζί με τους εκπροσώπους του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (3/8) για να μπουν οι συζητήσεις σε τελικό στάδιο και ενδεχομένως ν' ανακοινωθεί κιόλας.

Τον συγκεκριμένο παίκτη ο ΠΑΟΚ τον κυνηγάει από τις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο όλα δείχνουν πως μπαίνουν στη σειρά, αφού η ελληνική ομάδα εξασφάλισε τη συνέχεια της παρουσία της στο Champions League, κερδίζοντας την Βασιλεία δύο φορές

Όσον αφορά τα οικονομικά της υπόθεσης, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με τον 31χρονου Σουηδού προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο που ξεπρνά τα 2.000.000 ευρώ.

Πέραν του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Σαββίδης το βράδυ της Πέμπτης μέσω του αγαπημένου του Instagram ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ, γράφοντας χαρακτηριστικά: " Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ... "

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ POST:

Η "βόμβα" του Σαββίδη περίμενε το... νοκ-άουτ στη Βασιλεία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK