Με το νέο συμβόλαιο, θα "φάει" τον Ίβιτς ο Λουτσέσκου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το 2020 και αν το εξαντλήσει θα γίνει ο τεχνικός με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο του "Δικεφάλου" επί εποχής Ιβάν Σαββίδη.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Γιώργος Δώνης, Χουμπ Στέφενς, Άγγελος Αναστασιάδης, Ίγκορ Τούντορ, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Βλάνταν Ίβιτς, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τους οκτώ προπονητές που έχουν δουλέψει στον ΠΑΟΚ από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα διοικητικά ηνία της ομάδας της Θεσαλονίκης, με τον Ίβιτς να έχει μεχρι στιγμής τα πρωτεία όσον αφορά στην... μακροημέρευση στην άκρη του πάγκου με 69 συμμετοχές.

Εδώ και λίγη ώρα όμως κάποιος μπορεί να αισθάνεται πως έχει αυξημένες πιθανότητες για να ανέβει σε αυτή την άτυπη κορυφή με τος προπονητές με τις περισσότερες παρουσίες στον ασπρόμαυρο πάγκο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος, ο οποίος μετράει ήδη 47 ματς στην άκρη του πάγκου σε κάτι περισσότερο από 12 μήνες ( 37 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες ο απολογισμός του) και έχει ήδη στη συλλογή του ένα Κύπελλο Ελλάδας, συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και έδωσε τα χέρια για νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2020, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και να αποκαλεί στρατηγό (General) τον Ρουμάνο, χρησιμοποιώντας επίσης το hashtag #TheFutureIsHere (Το μέλλον είναι εδώ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK