Μετά τον Φορτούνη, στα χέρια του Ομπενάουερ και άσοι του ΠΑΟΚ!

Ο εξπέρ Γερμανός αθλητικός επιστήμονας που είχε έρθει στην Ελλάδα για να "δουλέψει" με τον Κώστα Φορτούνη, τώρα βάζει σε αυστηρό πρόγραμμα και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (VIDEO).

Μετά τον Φορτούνη, στα χέρια του Ομπενάουερ και άσοι του ΠΑΟΚ!

Στο ελληνικό κοινό "συστήθηκε" ουσιαστικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα όπου ήρθε για να "δουλέψει" με τον Κώστα Φορτούνη ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ να σας δίνει ζουμερές λεπτομέρειες για το τι εστί Γιανίκ Ομπενάουερ.

Πέρα όμως από τον άσο του Ολυμπιακού, υπάρχουν και άλλοι Έλληνες παίκτες που εμπιστεύονται τον Γερμανό αθλητικό επιστήμονα και αυτοί προέρχονται από τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Πέλκα αλλα και τους Κουλούρη και Χαρίση, όλοι τους πελάτες του μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκου από το γραφείο Rogon, με τον Ομπενάουερ να κανονίζει να κάνουν ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Φορτούνης, για να είναι πιο έτοιμοι από τους άλλους όταν αρχίσουν προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Πέρα από τους τρεις "ασπρόμαυρους" υπάρχουν και άλλοι πελάτες της Rogon που συμμετέχουν στο πρόγραμμα που εκτελείται τώρα στην Γερμανία, με τον Ομπενάουερ να ανεβάζει μάλιστα και ένα video από τον τρόπο δουλειάς του.

ΝΑΒ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK