O Λουτσέσκου μίλησε για... κλέφτες και ζήτησε τελικό στην Τούμπα

O Ραζβάν Λουτσέσκου εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ με αφορμή τη φιέστα τίτλου που στήθηκε στο ΟΑΚΑ και έστειλε μήνυμα για τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην... Τούμπα!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και με την ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη πήρε το τρίποντο, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να.. ηρεμήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο φινάλε του αγώνα.

Αιτία ήταν το πανηγυρικό κλίμα στο ΟΑΚΑ, με 60.000 οπαδούς της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν μαθηματικά τον τίτλο για την ομάδα τους, με τον Ρουμάνο να θεωρεί πως η υπάρχουσα βαθμολογία έχει διαμορφωθεί από λανθασμένες αποφάσεις που αδίκησαν κατάφορα την ομάδα του και την γκρέμισαν από την κορυφή.

"Έχουμε 64 βαθμούς στο γήπεδο κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Δε θέλω να πιστεύω ότι πανηγυρίζουν για μια κλεμμένη κατάσταση. Μήπως γνωρίζουν μια δικαστική απόφαση; Είναι δυνατόν να πανηγυρίζεις όταν έχεις κλέψει κάτι; Για μένα είναι απίστευτο.

Πως είναι δυνατόν να παίζουμε 10 ματς χωρίς φιλάθλους και να τα κερδίζουμε όλα! Μερικές φορές μας πιέζουν, μας σπρώχνουν, άλλες ασκούν πίεση στον αντίπαλο. Είναι μια τρελή κατάσταση αυτό φέτος.

Αυτές οι δύο αποφάσεις για Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι εντελώς άδικες, που λήφθηκαν από ανθρώπους, που ήθελαν να κλέψουν από μας το πρωτάθλημα.

Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, υπάρχει η δουλειά μας, που την έκλεψαν πως είναι δυνατόν να κλέβουν τους παίκτες μας; Δουλεύουν παίζουν, παλεύουν και τους κλέβουν.

Πήραν πόντους, που δεν κέρδισαν το παιχνίδι. Που δεν έπαιξαν! Είναι απίστευτο. Εναντίον του Ολυμπιακού δεν παίξαμε, με την ΑΕΚ παίξαμε και πετύχαμε ένα κανονικό γκολ.

Υπάρχει ένας κανόνας για οφσάιντ κι αυτός λέει ότι ήταν κανονικό γκολ. Μην προσπαθείτε να τρελαίνετε τον κόσμο, ήταν κανονικό γκολ. Το κατακύρωσαν μόνο για 4 λεπτά", είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πλαίσιου ενός ξεσπάσματος στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ρουμάνο να σχολιάζει με νόημα και τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ.

"Δεν έχω πρόβλημα να παίξω εκεί, γιατί εμπιστεύομαι την ομάδα μου. Μια διαφορετική διοργάνωση που θα παλέψουμε με τους παίκτες. Άκουσα ότι είναι το πιο ασφαλές γήπεδο, ΟΚ… Πάμε να παίξουμε εκεί. Αλλά ελπίζω του χρόνου να γίνει εδώ, στην Τούμπα, θα είναι μια δίκαιη λύση για όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK