Ο Μπόλονι έδειξε στον Λουτσέσκου πώς γίνεται...

Ο Ρουμάνος συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ ύστερα από 6 χρόνια και το 3-1 της δικής του Αντβέρπ στο κυριακάτικο φιλικό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να προσφέρει στον συμπατριώτη του Λουτσέσκου για να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.

Ο Μπόλονι έδειξε στον Λουτσέσκου πώς γίνεται...
EUROKINISSI SPORTS

Στη μετά Σάντος εποχή ο Λάζλο Μπόλονι ήταν εξ εκείνων των προπονητών που παρήγαγε έργο στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε φοβηθεί να δώσει ρόλο-χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και άφησε το σημάδι του.

Από πέρυσι, αφού έκανε το πέρασμά του από Κατάρ / Σ.Αραβία, δουλεύει στη βελγική Αντβέρπ, με την οποία ο "Δικέφαλος" κανόνισε φιλικό. Στο οποίο η ομάδα του Μπόλονι επικράτησε άνετα 3-1 και φανέρωσε τις χτυπητές αδυναμίες των "ασπρόμαυρων" στα μετόπισθεν. Εκεί που ο Χατσερίντι ψάχνεται ακόμη να βρει χημεία με τους υπόλοιπους, πόσο μάλλον με τον Μαλεζά.

Όχι πως οι χαφ βοήθησαν ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι. Κομμάτι που σίγουρα θέλει δουλειά, ανεξάρτητα από το γεγονός πως όσοι αγωνίστηκαν θα είναι συμπληρωματικά στελέχη τουλάχιστον στην έναρξη της νέας σεζόν - μετά ποιος ξέρει.

Κρατάει πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γκολ του Λάμπρου και την ηγετική διάθεση του Ζαμπά, ο οποίος θέλει μπάλα και παίρνει πρωτοβουλίες.

ΠΑΟΚ - ΑΝΤΒΕΡΠ 1-3 (GOALS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK