Ο Σαββίδης έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ μέσω... αγριεμένου σκύλου!

Ο Γιώργος Σαββίδης "χτύπησε" διαδικτυακά λίγα λεπτά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθής, μοιράζοντας μπράβο και πετώντας ταυτόχρονα το γάντι στην ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το τέλος του πρώτου μέρους καθώς ήταν πίσω στο σκορ με το γκολ του Γέντρισεκ στο 16ο λεπτό όμως στο δεύτερο έπαιξε με πάθος και σχέδιο για τη νίκη και την κατέκτησε στο φινάλε, με τους Μπίσεσβαρ και Κουλούρη να πραγματοποιούν την ανατροπή με τα γκολ τους.

Το γεγονός πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν τα παράτησε και πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη (πρώτη φορά που την πήρε στο φετινό πρωτάθλημα χάνοντας στο ημίχρονο) ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Σαββίδη, με τον γιο του Ιβάν και μέλος του Δ.Σ, του ΠΑΟΚ να κάνει σχόλιο σε χρόνο dt στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο!!", ήταν το σχόλιό του, ενώ στη φωτογραφία ενός αγριεμένου σκύλου που δημοσίευσε έκανε την εξής παρατήρηση: "Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου 2018!!!".

Ο Σαββίδης έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ μέσω... αγριεμένου σκύλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK