Πρώτο θέμα και στη Ρωσία έγινε ο Ιβάν...

Τα κορυφαία ρώσικα Μέσα έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή Σπύρου Καποδίστρια, αναφορικά με την ποινή προς ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι αποκαλύπτουν για το μέλλον του στην ομάδα.

Πρώτο θέμα και στη Ρωσία έγινε ο Ιβάν...

Όλα τα ρώσικα ΜΜΕ, αθλητικού περιεχομένου και μη, είχαν πολύ ψηλά στη θεματολογία τους την απόφαση του αθλητικού δικαστή, Σπύρου Καποδίστρια όσον αφορά την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Ρώσοι κράτησαν ουδέτεροι στάση επί του θέματος, καθώς στάθηκαν μονάχα στα γεγονότα, υπενθυμίζοντας τι είχε συμβεί στο επίμαχο ματς της Τούμπας και την απόφαση των αρμοδίων Οργάνων.

Το " TASS" πάντως που "έπαιξε" πρώτο θέμα τον Σαββίδη για αρκετές ώρες, το πήγε πιο πέρα αφού έψαξε εάν η τιμωρία αυτή μπορεί να απομακρύνει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τη χρηματοδότηση του ελληνικού κλαμπ.

Το Μέσο φιλοξένησε δηλώσεις εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη απο το Ροστόφ, χωρίς πάντως να τον ονομάζει, και ρώτησε τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ των δύο πλευρών, κι αν υπάρχει ενδεχόμενο ο 59χρονος επιχειρηματίας να εγκαταλείψει.

Αυτός που μίλησε στο "TASS" ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση ο Σαββίδης να φύγει από την ομάδα: " Δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο... "

Πρώτο θέμα και στη Ρωσία έγινε ο Ιβάν...

" γράφει το TASS.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK