"Πραγματικός ηγέτης ο Ντομίνγκος"

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ για τον υποψήφιο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

"Πραγματικός ηγέτης ο Ντομίνγκος"

Την προπονητική αξία του Ντομίνγκος εκθείασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal", ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Για όλους μας εδώ στην Μπράγκα ο Ντομίνγκος είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση και εδώ στην Μπράγκα έκανε εξαιρετική δουλειά. Κατάφερε στηριζόμενους σε ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία και όχι ιδιαίτερα γνωστούς να φτάσει την ομάδα σε τελικό του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και στην κατάκτηση της δεύτερη θέσης στο πρωτάθλημα, που ήταν και η καλύτερη που έχουμε πάρει ποτέ. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε στην Πορτογαλία".

Στη συνέχεια ανέλυσε πώς πέτυχε ο 44χρονος τεχνικός κατάφερε να κάνει την υπέρβαση με την Μπράγκα: "Δούλεψε πολύ με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με δική του εισήγηση αποκτήθηκαν και παίκτες από μικρομεσαίες ομάδες. Ηταν μεθοδικός και εκτός από τα αποτελέσματα η ομάδα βοηθήθηκε και με άλλους τρόπους. Δώσαμε μεταγραφή τον Λίμα στην Μπενφίκα, τον Ματέους στη Ρωσία και βοηθηθήκαμε πολύ και οικονομικά".

Τέλος, απάντησε σε ερώτηση για το τι θα συμβούλευε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Αν με ρωτούσαν, πάντως, θα τους έλεγα να τον πάρουν με κλειστά μάτια. Πιστεύω ότι αν τελικά συμφωνήσουν μαζί του, θα έχουν κάνει μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης και θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στον ΠΑΟΚ όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK