Στον Λουτσέσκου άρεσε που... χτύπησε ο Βαρέλα

Το γεγονός πως η Ντε Γκράαφσαπ αντιμετώπισε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ σαν να 'ταν επίσημο εκτιμήθηκε δεόντως από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ασχέτως αν ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε τραυματίας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε το 2-1 ούτε το γκολ του Πρίγιοβιτς κράτησε περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το φιλικό με την ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ.

Δεδομένου ότι ακολουθεί η Βασιλεία, ο Ρουμάνος έμεινε υπέρ το δέον ευχαριστημένος από το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν σ' ένα παιχνίδι με ένταση. Έβγαλαν νεύρο, δεν δείλιασαν να μπουν στις μάχες και ταυτόχρονα πήραν το αποτέλεσμα.

" Μου άρεσε που τελειώσαμε με ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί υπήρχε πάθος και μας ξύπνησε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου μετά το τέλος χωρίς να βγάλει ανησυχία για τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα. Από σκληρό μαρκάρισμα μάλιστα λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

" Μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα είναι έτοιμος", συμπλήρωσε για τον στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήριο. Έναν στόπερ που έχει ανάγκη για τις μονομαχίες με τη Βασιλεία όσο ο Ουκρανός Χατσερίντι ψάχνει τα πατήματά του.

Αυτός που έχει γυρίσει φουριόζος ήταν ο Πρίγιοβιτς, σκοράροντας το δεύτερο τέρμα του "Δικεφάλου" στο 44'. Το πρώτο, στο 35', ήταν βγαλμένο από το περυσινό ρεπερτόριο, καθώς ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Μάτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ντε Γκράαφσαπ είχε προηγηθεί, ενώ στο φινάλε έχασε πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK