Τελικά, ο αντί-Πούκι του ΠΑΟΚ είναι Έλληνας!

Επιθετικό ψάχνει ο ΠΑΟΚ και οι Βέλγοι συνεχίζουν να του... στέλνουν τον Νίκο Καρέλη. Νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές συζητούν με κύριο γνώμονα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό. Τι λέει η Γκενκ;

Τελικά, ο αντί-Πούκι του ΠΑΟΚ είναι Έλληνας!

Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τον ΠΑΟΚ όταν "χάλασε" η μεταγραφή του Τεέμου Πούκι...

Από τον Μπόγιαν, μέχρι τον Μπεργκ και τον Νίκο Καρέλη.

Τ' όνομά, όμως, του τρίτου -κυρίως για τους Βέλγους- αποτελεί και το πιο δυνατό ως προς την αντικατάσταση του Φιλανδού φορ, αυτή τη στιγμή!

Δημοσιεύματα στη χώρα που παίζει ποδόσφαιρο ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκαλύπτουν πως ΠΑΟΚ και Καρέλης μιλούν πλέον ξεκάθαρα για τον επαναπατρισμό του δεύτερου, καθώς αποτελεί βασική του επιθυμία η επιστροφή στην Super League.

Ο Καρέλης βρίσκεται εδώ και 2,5 χρόνια στο Βέλγιο, πρωταγωνίστησε με τη φανέλα της Γκενκ, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω πέρυσι. Η ομάδα που τον κρατάει "δέσμιο" βάσει συμβολαίου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι παρουσιάζεται 100% θετική να τον παραχωρήσει χωρίς όμως να γίνονται γνωστά τα ποσά.

Μην ξεχνάμε πως η Γκενκ, σύμφωνα πάντα με τους Βέλγους, αξίωνε για την πώληση του 26χρονου κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Επισημαίνουμε πως ο ΠΑΟΚ περιμένει κι ένα πολύ καλό ποσό από την Κοπεγχάγη λόγω της πώλησης του Ρόμπιν Όλσεν στη Ρόμα, διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Contra.gr ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK