Το "δώρο" που περίμεναν από τον Τσίπρα το πήραν οι οπαδοί

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει πως θα ανακοινώσει μία ευχάριστη είδηση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και έκανε πράξη την υπόσχεσή του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΔΕΘ.

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν εδώ και καιρό κάποια ευχάριστη εξέλιξη για το θέμα του γηπέδου της αγαπημένης τους ομάδας και αυτή ήρθε μέσα από τα πλέον επίσημα χείλη: του Αλέξη Τσίπρα.

Και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου, υπογράμμισε πως θα προχωρήσει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση που αφορά το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα, το οποίο είναι δίπλα από το γήπεδο του "Δικεφάλου του Βορρά" και είναι σε άμεση συνάρτηση με το πλάνο που έχει εκπονηθεί.

"Τήρησα τις δεσμεύσεις μου για το μετρό, για τον ΟΑΣΘ, γι την επιστροφή των ελεύθερων χώρων στο λαό της Θεσσαλονίκης. Και συνεχίζουμε, σήμερα είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στη πόλη της Θεσσαλονίκης", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ ΣΤΟ NEWS247.GR.

News 24/7

24MEDIA NETWORK