Το Nations League φοβόταν, από αλλού την.. πάτησε ο ΠΑΟΚ!

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων είναι πάντα πονοκέφαλος για τους προπονητές των συλλόγων ελέω πιθανών τραυματισμών, όμως στον ΠΑΟΚ η ζημιά έγινε... εντός των τειχών. Θύμα ο Πρίγιοβιτς!

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Για τον Δημήτρη Πέλκα αγωνιούσε τόσες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να τον έχει γερό ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ, με δεδομένο πως ο ικανότατος μεσοεπιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο κόντρα στην Εσθονία όσο και με την Ουγγαρία, από... αλλού απέκτησε πονοκέφαλο.

Όπου πονοκέφαλο βάλτε δίπλα το όνομα Πρίγιοβιτς, με τον βασικό σέντερ φορ του "Δικεφάλου του Βορρά" να αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηραίο στο τελευταίο μέρος της χθεσινής (11/9) προπόνησης του ΠΑΟΚ και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε να φέρνει άσχημα μαντάτα.

Συγκεκριμένα, τα αποτέλεσματα έδειξαν πως ο "Πρίγιο" υπέστη θλάση και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 7-10 ημέρες, κάτι που σημαίνει πως χάνει δύο σημαντικά ματς της ομάδας του.

Το πρώτο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική της Super League (15/9) όπου οι Θεσαλονικείς φιλοδοξούν να κάνουν το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα μετά τις επιτυχίες με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο (αμφότερες με σκορ 1-0) και το δεύτερο με την Τσέλσι στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα τους στη φάση των ομίλων του Europa League.

Με δεδομένο πως ο Σέρβος δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να προλάβει αυτά τα ματς, όλο το βάρος του ιατρικού επιτελείου θα πέσει για τις 23 Σεπτεμβρίου ώστε να είναι έτοιμος απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK