Τρεις φορ για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό... στέλνουν Κόντε στη Σερβία!

Η ποδοσφαιρική αγορά μπορεί να φαίνεται αχανής, αλλά είναι ιδιαιτέρως μικρή και οι... καραμπόλες αποτελούν συχνό φαινόμενο. Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, λοιπόν, ο Ερυθρός Αστέρας απέτυχε να πάρει τρεις "γνωστούς" μας επιθετικούς κι γι' αυτό πάει στον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ με 600.000 ευρώ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
konte EUROKINISSI

Το "mozzartsport" από τη Σερβία μετέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (27/7) ότι ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε!

Ο χαρισματικός φορ που... σάρωσε στην πατρίδα μας, ενώ κανείς δεν τον περίμενε, θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" -όπως γράφεται στη Σερβία- έναντι 600.000 ευρώ που θα καταβληθούν στον ΠΑΣ σε δύο δόσεις.

Επισημαίνεται επίσης ότι το ελληνικό κλαμπ ήθελε 800.000 ευρώ, όμως στη συνέχεια η δουλειά "έκλεισε" με -200.000 ευρώ από τις απαιτήσεις του Χριστοβασίλη.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να οδηγήθηκε στην περίπτωση του Πέδρο Κόντε, έχοντας χάσει πριν τρεις στόχους για την επίθεση με τους οποίους έχουν κάνει... παιχνίδι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τους Ούγκο Βιέιρα (είχε παίξει κι παλαιότερα εκεί), τον Αιγύπτιου Αχμέντ Χασάν aka Κούκα από την Μπράγκα και τον Αργεντινό, Φράνκο Σολδάνο της Σάντα Φε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός επιθετικός είχε φοβερή πρόταση από Αραβία, αλλά η Αλ Σαμπάμπ που του έδινε 3.000.000 ευρώ για τρία χρόνια είχε κουραστεί να τον περιμένει. Την αποκάλυψη είχε κάνει στις 25/7 το Contra.gr και η στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK