H ατάκα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφερε επικό σχόλιο από Κάρολο!

Τι το ήθελε ο Τέρενς Κουίκ να αποκαλύψει την οπαδική του ταυτότητα όσον αφορά στις ομαδες στο Νησί στον πρίγκιπα Κάρολο; Η απάντηση που πήρε ήταν... αποστομωτική (VIDEO)!

H ατάκα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφερε επικό σχόλιο από Κάρολο!

Μέχρι και ποδοσφαιρικό διάλογο είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρίγκιπας Κάρολος κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα με τη σύζυγό του του, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα. Διάλογος μάλιστα που έλαβε χώρα λίγα λεπτά αφότου είχε προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το αεροπλάνο στο οποιό επέβαινε και λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε πατήσει ελληνικό έδαφος.

Για αυτό αυτό "φρόντισε" ο Τέρενς Κουίκ, με τον υφυπουργό εξωτερικό να πλησιάζει τον πρίγκιπα της Ουαλίας για να του συστηθεί και πέρα από την καθιερωμένη χειραψία να του λέει: "Με λένε Κουίκ και είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Η απάντηση του Κάρολου άμεση και πάρα πολύ εύστοχη, δείγμα ανθρώπου που δεν γυρίζει την πλάτη όσον αφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη Μεγάλη Βρετανία. "Ναι, αλλά η Σίτι φαίνεται να τα πηγαίνει λίγο καλύτερα", αποκρίθηκε στον Έλληνα πολιτικό και μόνο άδικο δεν είχε.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως την τελευταία πενταετία που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πάρει κάποιον τίτλο Premier League, η Σίτι έχει δύο (2014, 2018), ενώ η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε φέτος... περίπατο, εξασφαλίζοντας μαθηματικά το πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK