Αποκλειστικό: Υπογράφει στη Βέρντερ ο Καπίνο!

Από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ κι από 'κεί στη Βέρντερ. Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε στη Γερμανία και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με το σύλλογο της Βρέμης ανοίγοντας νέα σελίδα στην καριέρα του. Είναι η δεύτερη απόπειρα καθιέρωσης στην Bundesliga, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε περάσει από τη Μάιντς! Το Contra.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Στη Γερμανία με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο! Μετά από έξι μήνες στην Αγγλία και στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο διεθνής τερματοφύλακας έβαλε πλώρη για την Bundesliga.

Η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες και να ανακοινωθεί επίσημα. Βρίσκεται από την Κυριακή στη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και είναι πλέον έτοιμος να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Ήταν μια προοπτική που επιζητούσε ο 24χρονος κίπερ έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό τον προηγούμενο Γενάρη. Τότε δεν είχε βρει τον κατάλληλο προορισμό, ωστόσο, πλέον το κατάφερε σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του και μια νέα σελίδα ανοίγεται στην καριέρα του.

Να θυμίσουμε ότι ο Καπίνο είχε περάσει από το γερμανικό πρωτάθλημα και πριν από τέσσερα χρόνια, όταν φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό είχε συμφωνήσει με τη Μάιντς. Με τη φανέλα της την περίοδο 2014-2015 έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια, έχοντας μπροστά του τον Λόρις Κάριους (νυν Λίβερπουλ).

Πλέον επιστρέφει στη Γερμανία και την ομάδα της Βρέμης σαφώς πιο ώριμος και πιο έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία της καθιέρωσης σε ένα σαφώς πιο μεγάλο κλαμπ, από τα πιο ιστορικά της Bundesliga.

Έως τώρα μετράει 102 επίσημες συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μάιντς, Φόρεστ), ενώ έχει αγωνιστεί και 9 φορές με την Εθνική Ελλάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός των προσεχών ωρών.

Το κόστος της μετακίνησής του, σύμφωνα με γερμανικές πηγές, προσέγγισε το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ αναμένεται να διατηρηθεί και σημαντικό ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού και νυν της Μπρίστολ Σίτι, Λουκ Στιλ, προορίζεται για αντικαταστάτης του Καπίνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK