Η Μπολόνια "κέρδισε" τον Κουτσουπιά με... 1,5 εκατ. €

Το "Italian Dream" του νεαρού Ηλία Κουτσουπιά συνεχίζεται σε μεγαλύτερο επίπεδο πλέον. Ο 17χρονος άφησε την Εντέλα και θα συνεχίσει στην Μπολόνια η οποία τον έκανε δικό της δίνοντας "μάχη" με δύο άλλα κλαμπ επιπέδου Serie A στη γειτονική χώρα. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Contra.gr...

Η Μπολόνια "κέρδισε" τον Κουτσουπιά με... 1,5 εκατ. €

Η εξαιρετική παρουσία του Ηλία Κουτσουπιά στην Κ-17 της Εντέλα απέδωσε καρπούς...

Ο 17χρονος που καλύπτει τις θέσεις "6" και "8" εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν έχασε ματς πέρυσι και ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας του μοιράζοντας ασίστ και γκολ!

Οι καλές επιδόσεις του Κουτσουπιά, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κουτσουπιά έκαναν τους ανθρώπους της Εντέλα να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να τον κάνουν επαγγελματία, πράγμα που συνέβη τον περασμένο Γενάρη.

Παράλληλα, ο 17χρονος πραγματοποίησε συμμετοχές στην Πριμαβέρα, όπως και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Εντέλα. Πώς, όμως, μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του η Μπολόνια;

Η ομάδα του Κουτσουπιά, λοιπόν, υποβιβάστηκε και τα καλύτερα ταλέντα της πολιορκήθηκαν από κλαμπ της Serie A. Ένα απ' αυτά ήταν και ο Έλληνας χαφ ο οποίος είχε να διαλέξει μεταξύ της Μπολόνια (που τον πήρε εν τέλει) και των Τορίνο - Σασουόλο.

Η Μπολόνια τον έκανε δικό της με τη μορφή δανεισμού, ενώ η Εντέλα στη συμφωνία πέρασε οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που είναι εξαιρετικά υψηλό για έναν παίκτη στην ηλικία του ταλαντούχου μέσου.

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK