Τα δάκρυα του Ικάρντι έφεραν έκρηξη της Γουάντα Νάρα κατά Σπαλέτι!

Η αποχώρηση του Μάουρο Ικάρντι από τον αγωνιστικό χώρο έφερε την κατάρρευση της Ίντερ και την τρομερή ανατροπή της Γιουβέντους, με την σύντροφό του να ξεσπάει κατά του Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Τα δάκρυα του Ικάρντι έφεραν έκρηξη της Γουάντα Νάρα κατά Σπαλέτι!

Η Ίντερ έπαιξε για την... ύπαρξή της το βράδυ του Σαββάτου (λέγε με επιστροφή στο Champions League μετά από χρόνια απουσίας) και μέχρι το 86' όλα έδειχναν πως ήταν πολύ κοντά σε μία τεράστια επιτυχία απέναντι στην Γιουβέντους, όμως το φινάλε αποδείχτηκε ένα επώδυνο σοκ για τους "νερατζούρι".

Η έμπνευση του Λουτσιάνο Σπαλέτι να αποσύρει τον Ικάρντι στο 85' και να ρίξει στη θέση του τον Σαντόν ώστε να θωρακίσει τα μετώπισθεν (η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες από το 18ο λεπτό) λειτουργησε προς όφελος της Γιουβέντους που πέτυχε δύο γκολ στο 87' και στο 89, με τον τηλεοπτικό φακό να "συλλαμβάνει" τον Αργεντινό στράικερ να ξεσπάει σε λυγμούς.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική στον προπονητή για αυτή την επιλογή του ώστοσο τα... χειρότερα ήρθαν την επόμενη ημέρα αφού θέλησε να του πετάξει το γάντι και η σύζυγος (και μάνατζερ) του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα που βρέθηκε άλλωστε στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τα παιδιά τους.

"Εκπληκτική νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ με 3-2! Γιατί ο προπονητής έβγαλε τον Ικάρντι πέντε λεπτά από το τέλος; Για το παιχνίδι και την παρουσία του στο γήπεδο, ο Μάουρο είναι παίκτης κλειδί.

Βγήκε αυτός και η Γιούβε σημείωσε δύο γκολ σε δύο λεπτά", σχολίασε διαδικτυακά ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Μάρκο Τινέγι, με την σύντροφο του Ικάρντι να κάνει retweet το σχόλιο αυτό θέλοντας να αυξήσει την πίεση της αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του προπονητή.

Τα δάκρυα του Ικάρντι έφεραν έκρηξη της Γουάντα Νάρα κατά Σπαλέτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK