Το μοιραίο λάθος του Σπαλέτι έκανε τον Ικάρντι να σπαράξει

Η Γιουβέντους είχε μόλις κάνει την ανατροπή της χρονιάς στο ντέρμπι με την Ίντερ και ο Μάουρο Ικάρντι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει... αυτογκόλ!

Το μοιραίο λάθος του Σπαλέτι έκανε τον Ικάρντι να σπαράξει

Ίντερ και Γιουβέντους έπαιζαν τη μισή χρονιά τους στο σαββατιάτικο "Derby d' Italia". Οι "νερατζούρι" διότι κυνηγούν την τετράδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ) και οι "μπιανκονέρι" γιατί δεν θέλουν να βρεθούν στο κατόπι της Νάπολι, στη μάχη για τον τίτλο.

Η εξέλιξη του αγώνα συγκλονιστική έως και σοκαριστική για τους ποδοσφαιρόφιλους. Η "βέκια σινιόρα" προηγήθηκε νωρίς, προτού στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κάνουν την ανατροπή. Όλα αυτά μέχρι το 87'. Όταν έρχεται το 2-2. Και προτού το 2-3 του 89'! Η Γιουβέντους είχε φέρει τα... κάτω-πάνω και το πανηγύρι ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

Στην αντίπερα όχθη ο Μάουρο Ικάρντι έκλαιγε. Ήτα αδιανόητο να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί. Σε ποιο λάκκο είχε ρίξει ο Σπαλέτι την Ίντερ.

Το μοιραίο λάθος του Σπαλέτι έκανε τον Ικάρντι να σπαράξει

Διότι από τη στιγμή που βγήκε ο Αργεντινός "κάπτεν" για να μπει ο Σαντόν και να θωρακιστούν τα μετόπισθεν, η Ίντερ κλείστηκε. Εγκλωβίστηκε στο μισό γήπεδο, δέχθηκε επιθέσεις και επήλθε το μοιραίο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε παίξει (αμυντικά) κι είχε χάσει. Ήθελε να προφυλάξει την Ίντερ των δέκα παικτών από το 18' (αποβολή Βεσίνο), αλλά τού γύρισε ανάποδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK