Δυνατά για Σνάιντερ η Γιουβέντους

Η μεταγραφή του Τζερντάν Σατσίρι στη Γιουβέντους απομακρύνεται για χάρη του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος ταιριάζει καλύτερα στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Δυνατά για Σνάιντερ η Γιουβέντους

Οι "μπιανκονέρι" εμφανίζονταν έτοιμοι να υπογράψουν τον Ελβετό διεθνή από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 19.000.000 ευρώ, αρχικά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια με μεταγραφή.

Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες οι πιθανότητες του συγκεκριμένου σεναρίου μειώθηκαν δραστικά και αντίστοιχα αυξήθηκαν αυτές μιας άλλης περίπτωσης, του Ολλανδού μέσου.

Ο 30χρονος άσος βρίσκεται στην πόρτα εξόδου της Γαλατάσαραϊ λόγω οικονομικών προβλημάτων και ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας φέρεται να τον έχει ζητήσει από τη διοίκηση, ως τη λύση για τη θέση του οργανωτή πίσω από τους επιθετικούς, στο 4-1-3-2 που θέλει να εφαρμόσει.

Εξάλλου, ο ανταγωνισμός από Ίντερ και Λίβερπουλ καθιστούν περίπλοκη την υπόθεση Σατσίρι κι έτσι η Γιουβέντους έχει εστιάσει πλέον στην περίπτωση Σνάιντερ.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο και φίλα προσκείμενη στη Γιουβέντους, "Tuttosport", ο σύλλογος έχει προσφέρει ήδη συμβόλαιο 18 μηνών αξίας 4.500.000 ευρώ στον διεθνή άσο.

Παρ' όλα αυτά, για να αποκτήσει τον πρώην ηγέτη της Ίντερ στην πορεία προς την κατάκτηση του τρεμπλ το 2010, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον τουρκικό σύλλογο, που μέχρι προσφάτως αξίωνε 8.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK