Ένα μήνα η... αναμονή για μία φανέλα του Ρονάλντο!

Η υστερία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο δεν έχει σταματήσει στο Τορίνο αλλά παίρνει και μυθικές διαστάσεις, με τις φανέλες πλέον του CR7 να αρχίζουν να γίνονται... δυσεύρετες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ένα μήνα η... αναμονή για μία φανέλα του Ρονάλντο!

Και πού να σκόραρε... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητεί ακόμα το παρθενικό του γκολ με τα ασπρόμαυρα όμως αυτό ουδόλως απασχολεί τους τρελαμένους φίλους της "βέκια σινιόρα", με τη φανέλα του να κάνει θραύση!

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", από το επίσημο κατάστημα της Γιουβέντους στο Τορίνο (και όχι μόνο) και μέσω από το διαδικτυακό μαγαζί των πρωταθλητών Ιταλίας έχει "φύγει" ήδη ο ίδιος αριθμός εμφανίσεων της ομάδας με όσες πουλήθηκαν σε όλη την περασμένη σεζόν.

Παράληλα, για να αποκτήσει κάποιος μία φανέλα του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να περιμένει περίπου έναν μήνα, με τη ζήτηση να είναι τρομερή όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Έρευνα που έγινε στην Γερμανία τον Αύγουστο έδειξε πως οι ηλεκτρονικές πωλήσεις εμφανίσεων της Γιουβέντους στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 145% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα το 2017.

Πιο αναλυτικά, στην Ιταλία είναι η πλέον περιζήτητη φανέλα αυτή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, όπως και στην Αυστρία, ενώ στην Ισπανία και στην Αγγλία είναι η 7η πιο δημοφιλής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK