Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό και Euro από Μαρκίζιο

Αμφίβολος για το Euro 2016 μοιάζει ο Κλάουντιο Μαρκίζιο, μετά από τον (κατά τα φαινόμενα σοβαρό) τραυματισμό του στον αγώνα της Γιουβέντους με την Παλέρμο.

Foto LaPresse - Spada
17 aprile 2016 Torino ( Italia)
Sport Calcio
Juventus - Palermo  
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - " Juventus Stadium "
Nella foto:   marchisio infortunio 

Photo LaPresse - Spada
April 17,  2016 Turin ( Italy)
Sport Soccer
Juventus - Palermo 
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - " Juventus  Stadium "
In the pic:   marchisio injured
Μαρκίζιο-Γιουβέντους LAPRESSE

Η αποχώρηση του Κλάουντιο Μαρκίζιο πάνω σε φορείο και μα μορφασμούς μεγάλου πόνου θέτει σε αμφιβολία το τέλος της σεζόν για τον Ιταλό μέσο, ακόμα και την παρουσία του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ο 30χρονος μέσος τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα της Γιουβέντους με την Παλέρμο, μετά από μία κόντρα με τον συμπαίκτη του στην "σκουάντρα ατζούρα" αλλά αντίπαλο στο παιχνίδι, Φράνκο Βάσκες.

Ο Μαρκίζιο έμεινε στο έδαφος, πιάνοντας το γόνατό του και αποχώρησε μετά από τις πρώτες βοήθειες πάνω σε φορείο και με τα χέρια στο πρόσωπο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ή εκτίμηση από τη "γηραιά κυρία" για το μέγεθος του τραυματισμού.

Εάν αποδειχθεί σοβαρός, τότε ο Αντόνιο Κόντε καλείται να προβεί σε αλχημείες για να παρουσιάσει μία αξιοπρεπή μεσαία γραμμή στα γήπεδα της Γαλλίας, με τον Μάρκο Βεράτι νοκ άουτ εδώ και έξι εβδομάδες με μυικό τραυματισμό, τον Ντανιέλε ντε Ρόσι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και τον Αντόνιο Πίρλο αισίως να οδεύει στα 37 του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK