Για χάρη της Γιουβέντους, "πόρτα" από Ρονάλντο στην Πορτογαλία!

Η (τάχιστη) προσαρμογή του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον Ρονάλντο και για αυτό το λόγο αρνήθηκε κλήση από την Πορτογαλία του Σάντος. Διαβάστε το story.

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after his teammate Mario Mandzukic scored during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after his teammate Mario Mandzukic scored during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μόνο η Γιουβέντους υπάρχει στο μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό δεν λέγεται ούτε γράφεται ως υπερβολή. Υπάρχουν γεγονότα και το πιο τρανταχτό αφορά την άρνηση του "CR7" να αγωνιστεί στα προσεχή ματς της εθνικής Πορτογαλίας προκειμένου να μείνει στο Τορίνο και να προπονηθεί, φτάνοντας στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος σούπερ σταρ θέλει να επωφεληθεί από το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων ώστε να είναι πανέτοιμος και στο τοπ της φόρμας του ενόψει της έναρξης του Champions League, με την απόφασή του αυτή να χαροποιεί ιδιαίτερα τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και όλη τη διοίκηση των "μπιανκονέρι".

Φυσικά, η μεγάλη... χαμένη θα είναι η εθνική ομάδα της χώρας του, με τον Φερνάντο Σάντος να μην τον έχει ούτε στο φιλικό κόντρα στην Κροατία στις 7 Σεπτεμβρίου ούτε στο ντεμπούτο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2016 στο Nations League, απέναντι στην Ιταλία στις 10 Σεπτεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK