H "Γιούβε" πλήρωσε CR7 και τον μάνατζερ του Ανσαριφάρντ

Το μανατζεριλίκι είναι αναγκαίο κακό στο ποδόσφαιρο, αφού οι κύριοι με τα κοστούμια και τα δύο - τρία κινητά αν είναι "ψαγμένοι" μπορούν με μία δουλειά να... αράξουν για αρκετό καιρό. Τα "μαμούνια" του κουρμπετιού ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Ένας τέτοιος τύπος είναι και ο agent του Ανσαριφάρντ.

H "Γιούβε" πλήρωσε CR7 και τον μάνατζερ του Ανσαριφάρντ

Κι αναρωτιόμαστε τόσο καιρό, γιατί ο Εμρέ Τσαν λύσσαξε να φύγει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ που ήταν και βασικός για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Γιουβέντους στην οποία έχουν μαζευτεί ένα κάρο ποδοσφαιριστές στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μάλιστα παίκτες αξίας, όχι αστεία...

Η απάντηση βρέθηκε!

Με αφορμή δημοσίευμα του SPORTIME το ψάξαμε το θέμα του Τσαν και από πίσω του βρήκαμε τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τις τύχες των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Σοτζέι Μασούντ.

Θα τον έχετε ακουστά σίγουρα. Πρόκειται για τον μάνατζερ Ρέζα Φαζέλι ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έβγαλε στο φως τον Μεσούτ Εζίλ, προτού ο δεύτερος τα κάνει... πλακάκια με τον πατέρα του για να βγάλουν από τη ζωή τους τον Φαζέλι και τα έσοδα να μένουν μονάχα στην οικογένεια.

Ο Φαζέλι, λοιπόν, σκίστηκε για να υπογράψει ως ελεύθερο τον 24χρονο Τσαν στη Γιουβέντους και πολύ πριν ο Ανιέλι... τρελαθεί και φέρει στο Τορίνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο "Mr. FIAT", πάντως, φαίνεται να είναι στις άπλες του και να μοιράζει χρήμα, διότι καθόλου τυχαία στην Ιταλία δεν έκαναν ξεχωριστό θέμα τον Φαζέλι, συγκρίνοντάς τον με τον Μίνο Ραΐολα στο θέμα της μεταγραφής του Πογκμπά στην Μάντσεστερ.

Ξέρετε πόσα πήρε ο Μίνο ως μπόνους για τη μεταγραφή του Πολ στη Γιουνάιτεντ; 20 "μύρια"...

Ξέρετε πόσα φημολογείται ότι πήρε ο Φαζέλι από την Γιουβέντους για την υπογραφή του Τσαν; Η προμήθεια του ατζέντη έφτασε λένε τα 16.000.000 ευρώ! Πολλά, πάρα πολλά χρήματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK