H παράδοση της φανέλας του Κριστιάνο έγινε μέσω Instagram!

Αμφιβολίες δεν υπήρχαν για το ποιος θα φοράει το Νο 7 στην Γιουβέντους τη νέα σεζόν, παρόλα αυτά ο Χουάν Κουαδράδο τους καθήλωσε όλους με το ιπποτικό του μήνυμα με αποδέκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Από το απόγευμα της Τρίτης που είχαμε την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Γιουβέντους για την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι επίσημες μπουτίκ των "μπιανκονέρι" κάνουν... χρυσές δουλειές, με τη φανέλα με το Νο 7 που θα φοράει ο Πορτογάλος να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου κάθε φαν του συλλόγου.

Όλα αυτά μάλιστα παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο νούμερο άνηκε στον Χουάν Κουαδράδο, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς θα συμπεριφερθεί ο Κολομβιανός άσος σε αυτό το "ξεβόλεμα".

Ε, η τοποθέτηση Κουαδράδο έγινε και ήταν άκρως ιπποτική, με τον ταχύτατο winger να καλωσορίζει θερμά τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, ανεβάζοντας φωτογραφία της Γιουβέντους με το Νο και το όνομα Ρονάλντο στην πλάτη.

"Είναι καλύτερο να δίνεις παρά να δέχεσαι", το μήνυμα του Κουαδράδο που κέρδισε σίγουρα πόντους εκτίμησης με αυτή του τη χειρονομία καλής θέλησης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK