"Μέτωπο" Κριστιάνο - Μόντριτς άνοιξε μέσω μάνατζερ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παρευρέθηκε στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που βραβεύτηκαν κιόλας οι κορυφαίοι της περασμένης διοργάνωσης. Μέσω του μάνατζέρ του, πάντως, καταλάβαμε ότι ο Πορτογάλος σταρ είναι απογοητευμένος με την επιλογή του καλύτερου παίκτη, δηλαδή του Λούκα Μόντριτς.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo points as he lines up next to Real Madrid's Luka Modric prior to a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo points as he lines up next to Real Madrid's Luka Modric prior to a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP

Άστραψε και βρόντηξε μιλώντας στην "Record" ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Ο πετυχημένος ατζέντης με τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πλήρη απογοήτευση από την πορτογαλική μεριά που το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Τσάμπιονς Λιγκ κατέληξε στον πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο, Λούκα Μόντριτς.

Ο νυν σταρ της Γιουβέντους ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος επιθετικός της περσινής σεζόν, ωστόσο όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Μέντες ήθελε και το άλλο βραβείο. Μόνο τυχαίο μάλιστα δεν μοιάζει το γεγονός πως ο CR7 δεν βρέθηκε στο χθεσινοβραδινό γκαλά.

Συγκεκριμένα, ο Μέντες είπε στο Μέσο της πατρίδας του: " Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και εκεί ο Κριστιάνο κέρδισε.

Σκόραρε 15 γκολ και κουβάλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στις πλάτες του για να κατακτήσει και πάλι το Champions League. Είναι αστεία, αισχρή. Ο νικητής δεν αμφισβητείται, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στη θέση του..."

Αυτά ήταν τα λόγια του Πορτογάλου και αναμένουμε με αγωνία πώς κι αν θα απαντήσει η πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK