Ο Ρονάλντο ΔΕΝ αλλάζει, ο παρτενέρ του όμως...

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δήλωσε πως θα χρειαστεί σε κάποια ματς να αφήσει στον πάγκο τον Ρονάλντο, όμως αυτό δεν θα γίνει στο πρώτο εντός έδρας ματς της Γιουβέντους. Αντίθετα θα αλλάξει το ταίρι του στην επίθεση...

Ο Ρονάλντο ΔΕΝ αλλάζει, ο παρτενέρ του όμως...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα., αυτό απέναντι στην Λάτσιο (19:00) και οι πρωταθλητές Ιταλίας έδειξαν την αδημονία τους με ένα ποστάρισμα που έκαναν πριν λίγη ώρα στο Instagram.

Σε αυτό βλέπουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κρατάει με καμάρι την ασπρόμαυρη φανέλα της "βέκια σινιόρα" με το Νο 7 στην πλάτη και το όνομά του, με το σχόλιο να είναι το εξής: "Ερχόμαστε σπίτι μας..."

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, ο Μάσιμο Αλέγκρι θα έχει στο αρχικό σχήμα των "μπιανκονέρι" όπως και στην πρεμιέρα ενώ αντίθετα προσανατολίζεται να αλλάξει το στήριγμά του στην επίθεση.

Απέναντι στην Κιέβο Βερόνα είχε στην κορυφή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και λίγο πιο πίσω του ως στήριγμα τον Πάουλο Ντιμπάλα ενώ τώρα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, σκέφτεται να τον ενισχύσει με τον Μάριο Μάντζουκιτς, που στο ματς της πρεμιέρας είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

UPDATE: Η ενδεκάδα της Γιουβέντους κόντρα στην Λάτσιο: Στσέσνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς, Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK