Ο Ρονάλντο έκλεισε όλο τον κόσμο σπίτι!

Την ίδια στιγμή που η αποχώρηση του Ρονάλντο... απομάκρυνε τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης από το γήπεδο, στο Sky Sports άνοιγαν σαμπάνιες με την τηλεθέαση της πρεμιέρας του με τη Γιουβέντους.

Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Είναι συγκεκριμένες εκείνες οι προσωπικότητες που μπορούν ν' αλλάξουν το ρου της ιστορίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο κι αν αμφισβητείται, είναι μία εξ αυτών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως μαζί με τον ίδιο από το "Μπερναμπέου" έφυγε και ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι επίσης συμπτωματικό το γεγονός πως το 3-2 της Γιουβέντους επί της Κιέβο το παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Παρότι καλοκαιρινό το απόγευμα του Σαββάτου, οι... καναπέδες γέμισαν από φανς των "μπιανκονέρι" (και όχι μόνο) που ήθελαν να δουν την πρεμιέρα του Πορτογάλου σταρ.

Ήταν μάλιστα η τέταρτη κορυφαία επίδοση που κατ έγραψε το Sky Sports, τη στιγμή που συγκριτικά με την περυσινή πρεμιέρα της "βέκια σινιόρα" σημειώθηκε αύξηση της τάξεως του 68%.

Απίθανο κι όμως... Κριστιανικό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK