Ούτε ένα, ούτε δύο: φτάνει τα 6 ξενοδοχεία ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ροναλντο δεν είναι μόνο ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής αλλά ταυτόχρονα και ευφυής επιχειρηματίας, με το πιο τρανταχτό παράδειγμα να είναι τα ξενοδοχεία που έχουν την υπογραφή του! Αυτή τη στιγμή έχει δύο ενώ μέσα στο 2021 θα φτάσουν τα έξι, με το τελευταίο στο Παρίσι να είναι και το μεγαλύτερο όλων! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini, second right after their teammate Juventus' Miralem Pjanic scored the opening goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini, second right after their teammate Juventus' Miralem Pjanic scored the opening goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτό θα πει... επιχειρηματικό μυαλό. Την ώρα που ο Ρονάλντο πασχίζει καθημερινά στο γήπεδο για να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για αρκετά ακόμα χρόνια στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο, ταυτόχρονα εξαπλώνει τη δραστηριότητά του ως επιχειρηματίας.

Τα ξενοδοχεία των οποίων είναι ιδιοκτήτης "μιλούν" από μόνα τους. Το 2016 εγκαινίασε τα πρώτα του "τρόπαια" στην Λισσαβώνα και στην Φουντσάλ (γενέτειρα πόλη του, πρωτεύουσα του νησιού της Μαδέιρα) ενώ τα επόμενα χρόνια ετοιμάζει να... τριπλασιάσει τον αριθμό των εκλεκτών αποκτημάτων του..

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, celebrates with teammates Juventus' Douglas Costa, left and Juventus' Blaise Matuidi after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0.(AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, celebrates with teammates Juventus' Douglas Costa, left and Juventus' Blaise Matuidi after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο 2020 αναμένεται να έχουν ανοίξει ξενοδοχεία της αλυσίδας "CR7" σε Μαδρίτη, Νέα Υόρκη και Μαρακές, ενώ η εταιρία Pestana που συνεργάζεται με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην κατασκευή των ξενοδοχείων (50-50 οι επενδύσεις των δύο πλευρών) προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Αυτή έχει να κάνει με το 6ο "διαμάντι" της ξεχωριστής αυτής συλλογής του Ρονάλντο, με το επόμενο ξενοδοχείο -τεσσάρων αστέρων παρακαλώ- να κατασκευάζεται στο Παρίσι και να αναμένεται να είναι έτοιμο το 2021.

Το συνολικό του κόστος θα φτάσει τα 60.000.000 ευρώ και θα αποτελείται από 210 δωμάτια, γεγονός που θα το κάνει το μεγαλύτερο από τα έξι συνολικά που θα έχει στη συλλογή του ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK